masaze 21

Izkoristite priložnost: trenutno masiram v Ljubljani in Kamniku z okolico. 

Lahko se naročite tudi na masažo na domu.

Moje življenje kar hiti mimo mene in moji delavniki so običajno dolgi 12, pa tudi do 14 ur. Prijateljice so me vedno spodbujale, da naj si vzamem čas za sprostitev, naj grem kdaj v kakšne toplice ali si privoščim kakšno masažo. Seveda me niso pregovorile. Tako so mi nekega dne preprosto sporočile, da me pride obiskat gospa Petra. Da pride k meni domov, ker točno vedo, da sama ne bi nikoli odšla do maserja. Ko me je obiskala, je imela na obrazu prijeten nasmeh, ki me je že takoj napolnil s pozitivno energijo. Po pogovoru je sledila masaža, po kateri sem se počutila kot prerojena in šele takrat sem se zavedla, kakšno škodo sem delala sama sebi.

Manca

Petra je zares oseba na mestu, saj se v svoje stranke poglobi in zna zaznati njihove težave. Tako se ob njej zavedaš, da ni le poklicna maserka, pač pa tudi človek, ki ti je pripravljen pomagati. Njeno delo je strokovno, profesionalno, odnos pa človeški in poln topline. Po končani masaži se vedno počutim prerojeno, sproščeno in pripravljeno na nove izzive.

Vesna


Petra mi je s svojimi masažami spremenila življenje. V službi delam za računalnikom, vendar dela nikoli zares ne dokončam. Tako potem tudi doma proste ure prebijam za računalnikom. Moje telo je bilo, kot bi bilo skrčeno. Petro sem poklicala po priporočilu prijateljice in jo povprašala, če bi mi lahko pomagala pri bolečih vratnih mišicah in občutku psihičnega bremena. Presenečena sem bila nad njenim prijateljskim tonom in hitro mi je bila pripravljena pomagati. Dan, ko naj bi prišla sem bila res nekoliko živčna, saj nisem vedela, kaj pričakovati. Bolečine so se zmanjšale, občutje izboljšalo in Petra je tista, ki je odgovorna za ponovno kakovost mojega življenja.

Tina


Od prvega Petrinega obiska mi je ostalo v spominu prijetno, toplo vzdušje s pomirjajočo glasbo in seveda Petra, s svojim optimizmom in pozitivnim pogledom na življenje. Po končani masaži sem bila čisto drug človek in če ne bi izkusila na lastni koži, ne bi nikoli verjela, da je kaj takega mogoče. Sedaj prisegam le na Petro in njeno pomoč.

Tadeja


Pred leti sem prvič slišala za maserko, ki svoje storitve opravlja tudi po domovih strank. Imam mater, ki jo pestijo težave, ki niso le fizične narave, pač pa tudi psihične. Ker sem vedela, da jo pestijo težave, in da potrebuje sprostitev, sem se odločila poklicati Petro. Slišali sva se in povedala sem ji, da ne vem, kako bo mati odreagirala na njen obisk, če jo bo sploh želela sprejeti. Mati sprva ni bila navdušena, ko sem ji predstavila Petro, po pogovoru z njo pa je bila pripravljena poskusiti z masažo in zdravljenjem. Petri sem resnično hvaležna za vso prijaznost in potrpljenje, saj se je materino počutje korenito izboljšalo, je bolj sproščena in srečnejša.

Natalija


Petra je že nekaj časa edina maserka, na katero prisegam in sem jo pripravljena brez kakršnega koli obžalovanja priporočati tudi vsem drugim, ki so psihično morda nekoliko prenapeti ali jih pestijo boleče mišice. Delo opravlja strokovno, njen pristop pa je oseben in srčen, kar meni osebno zelo veliko pomeni.

Vesna

 

© 2014 Masaze-na-domu.si | e-mail: petra@masaze-na-domu.si | Izdelava spletne strani: Kreatik.si