masaze 21

Izkoristite priložnost: trenutno masiram v Ljubljani in Kamniku z okolico. 

Lahko se naročite tudi na masažo na domu.

Ker se zavedam, da je pomanjkanje časa tisti glavni razlog, zakaj si nekdo odreče poskrbeti zase, vam nudim masaže v prijetnem domačem okolju. S tem vam prihranim vsaj nekaj časa, ki bi ga sicer porabili za obisk kakšnega masažnega centra, poleg tega pa bo dom na vas med samo masažo deloval bolj domače, umirjeno in sproščujoče.

Sodobno življenje je žal napolnjeno le še z naglico in kupom obveznosti in ko človek za trenutek postoji, ugotovi, da njegove življenje ni nič drugega kot hitenje od enega opravka do drugega. Svojemu telesu bi morali izkazati nekaj hvaležnosti, ker nam v tolikšni meri služi. Žal pa se tega običajno začnemo zavedati šele, ko nekaj postane narobe. Ko telo začne grabiti kakšna bolečina, ali ko se naša psiha pod pritiskom vseh obveznosti začne lomiti. Težave v počutju, bolečine v mišicah, težave s krvnim obtokom so stanja, ki se lahko z strokovno izvedenimi masažami ustrezno izboljšajo in omilijo.

Zdravniki in maserji uporabljajo masaže za boljše počutje, sproščanje ter odpravljanje napetosti in krčev v utrujenih in napetih mišicah. Učinki masaže se tako poznajo na celotnem telesu, izboljša se tudi duševno zdravje posameznikov, ki so po prestani masaži občutno prerojeni in lažje kos vsakodnevnim izzivom in stresom.

Zgodovina izvajanja masaž se začne pri prvih, najprimitivnejših ljudstvih in plemenih, ki so tip uporabljali kot glajenje in negovanje razbolelih mest na telesu. Zdravilno moč dotika so poznali tudi šamani na najbolj skritih kotičkih sveta. V telesu imamo namreč zapleten sistem čutnic, dotik pa povzroči pozitivne občutke, ki telesu povzročijo ugodje. Zapisi o masažah kot oblikah zdravljenja segajo do indijskih, kitajskih in egipčanskih rokopisov, kot medicinski dokument pa so najverjetneje nastali pred skoraj 5000 leti na Kitajskem. Na svetovno raven je izvajanje masaž prodrlo v 20. stoletju, večina izmed njih pa izvira iz kitajske in japonske medicine.

 

 

Odločite se sedaj in se prijavite!

Nam želite kaj sporočiti?
Opomba: Z vašimi podatki bomo ravnali v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1).
Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali.

 

© 2014 Masaze-na-domu.si | e-mail: petra@masaze-na-domu.si | Izdelava spletne strani: Kreatik.si